Namještaj Deni

O nama i izradi namještaja

Mi smo kreativan tim sa sjedištem u Sisku, Hrvatska. Naša djelatnost je izrada namještaja po vašim željama, potrebama i mjerama.

O nama i izradi namještaja

Izrada namještaja po mjeri; kuhinje, ugradbenih ormara, kreveta, kupaonskog namještaja, komoda, uredskog namještaja, dječje i spavaće sobe je najkvalitetnije rješenje za Vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima.

Velikim izborom vrste materijala, boja i prilagođenim dizajnom opremite Vaš dom upravo onako kako ste zamislili. Iskustvo stečeno u 16 godina rada na dizajniranju i izradi namještaja po mjeri, naša je najbolja preporuka i garancija. Vaš dom učiniti ćemo ljepšim i ugodnijim za život, prilagođavajući ga Vašem ukusu, željama i potrebama. Usmjereni u potpunosti prema Vama poštivamo točnost dogovora i preciznost u izradi namještaja kako bi upravo Vi bili zadovoljni klijent.

Dizajn i modni trendovi igraju važnu ulogu u proizvodnji namještaja te je zato inovacija, izvrsnost i kvaliteta temelj našeg tima. Naš tim neprestano radi prema kupcima kako bi zadovoljili njihove potrebe i nastojali pružiti najbolje usluge. Mi vjerujemo u razvoju trajnih odnosa s našim klijentima pružajući im vrhunske usluge i proizvode. Zadovoljstvo klijenata naš je glavni motiv. Zato možemo reći da je opremanje unutrašnjosti i projektiranje najvažniji dio za uređenje Vašega prostora.

Najbolje i najljepše stvari na svijetu ne mogu se vidjeti niti dotaknuti – moraju se osjetiti srcem!

Prilagođavajući se novim trendovima te zahtjevima tržišta nudimo veliki izbor materijala i okova vodećih svjetskih proizvođača. Blum, Inoxa,  Scilm, Terno, Siso, Iverpan, Lamello, Grimme, Volpato, Festool,  Schachermayer i dr. sa certifikatom ISO 9001 i ISO 14025.

Tvrtka je osnovana od strane malog tima pojedinaca, od kojih svaka ima vještine u dizajnu i izradi namještaja. Zajednički koristimo naše iskustvo, znanje i vještine te primjenjujemo iste principe učinkovitosti i preciznosti da sve što radimo ; da li radimo na privatnom projektu u nečijem domu, s arhitektima ili na komercijalnim projektima da u potpunosti budemo usmjereni prema Vašim željama. Naši dizajni su inspirirani klasičnim i modernim stilom namještaja. Svaki element našeg namještaja je dizajniran i napravljen isključivo za Vas. Mi razumijemo da naše ideje i projekti moraju biti u skladu s Vašim zahtjevima boje, teksture i prostora.

Izrada namještaja po mjeri nam omogućava veliki izbor kombiniranja boja, vrste kantiranja, debljine materijala, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica, ručkica. Te još mnogo drugih stvari što kod serijski izrađenog namještaja nije moguće.

Dizajner zna da je postigao savršenstvo kada ne postoji ništa za dodati i ništa za oduzeti!

Cilj nam je dizajnirati namještaj po Vašim potrebama i zahtjevima,  kako bi se osiguralo da namještaj ne izgleda samo elegantno nego i potpuno praktičan kako bi u njemu uživali dugi niz godina. Javite nam se i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri a mi ćemo izraditi idejno rješenje i nacrt uvažavajući sve Vaše želje.