moderni namještaj za dnevni boravak

Namještaj za dnevni boravak

Naši radovi

Izrada namještaja za dnevni boravak

Izrada modernog namještaja za dnevne boravke.

Izrada namještaja za dnevni boravak-zašto? Prostor u kojem se najviše družimo sa svojom obitelji i prijateljima je dnevna soba.

Kod osmišljavanja izgleda dnevne sobe svi tražimo ono “savršeno“ nešto. Stoga dnevnu sobu trebamo opremiti po potrebama i željama svih članova obitelji. Dnevnu sobu potrebno je usavršiti  detaljima koje će zadovoljiti i najoštrije oko.

Dnevna soba je soba koja ne trpi nakrcavanje namještajem. Ostavlja nam dovoljno prostora da u nju smjestimo sve komponente. A koje su nam potrebne za kvalitetnu zabavu s društvom ili jednostavno druženje uz šalicu cappucina sa prijateljima i obitelji.

Zato ako želite izraditi moderan a kvalitetan dio namještaja za dnevni boravak slobodno nam se obratite.

Pomoći ćemo Vam, svojim iskustvom i savjetom, da Vaša dnevna soba bude baš onakva kakvu ste oduvijek željeli i zamišljali. Ugrađujući provjerene proizvođače materijala i okova nudimo vam namještaj po mjeri za dugi niz godina.

Uz standardne TV komode koje mogu biti i viseće postavljanjem zidnih panela-ploha zaista možete ukrasiti vaš zid. A na kojima ujedno mogu biti ugrađeni televizori-monitori jer dobivate poleđinu velike nosivosti. Također na bilo kojem dijelu namještaja moguća je ugradnja led rasvjete za ambijentalno osvjetljenje.Idealno rješenje za opremanje. Izrada komoda, vitrina., stolića, zidnih panela, komodi sa ladicama, Blum ladice. Oplemenjeni iveral u mat dekorima, visoki sjaj, fino pet mat antifinger, acryl