zidni panel sa uzorkom drveta

Kuhinjski zidni paneli-obloge

Naši radovi

Staklene i drvene kuhinjske zidne obloge

Oblaganje zida u kuhinji sa staklenim i drvenim oblogama odlična je zamjena za keramičke pločice. Danas je nezaobilazni materijal u unutarnjem uređenju kuhinjskoga prostora. Ne samo što se lako održava nego nema spojeva (fuga) kao kod pločica i izvrsno uklapa u sve trendove dizajna.
Staklo se aplicira lijepljenjem neutralnim silikonima na kuhinjski zid što nam omogućava jednostavnu i brzu montažu. Izabrati možete veličinu i vrstu stakla koje može biti i kaljeno. Široka paleta boja ( 3000 boja po RAL i NCS paletama). A mogu biti i  razni motivi na staklu po Vašim željama i ukusima.
Estetski dojam koji dobivamo je fantastičan jer sami možete odabrati ovisno o vašem prostoru motiv za staklene kuhinjske zidne obloge. Održava se sa uobičajenim sredstvima za čišćenje stakla.
Ukoliko želite svoje staklene zidne obloge za kuhinju dodatno istaknuti može se ugraditi led rasvjeta koja će osvijetliti površinu na radnoj ploči.

Za sve ostale detalje oko odabira stakla i motiva slobodno nam se obratite. Stakla u boji koja mogu biti kaljena. Kaljena stakla lakirana sa motivima. Kaljena stakla sa digitalnim printom. Kuhinjska stakla za zid. Zaštitna kaljena stakla za kuhinje. Kuhinjska stakla otporna na toplinu i plin. Zidne kuhinjske obloge od stakla.