duboki viseći elementi

Izrada kuhinje po mjeri

Naši radovi

Izrada kuhinje po mjeri

Izrada kuhinje po mjeri-zašto? Zato što su danas kuhinje centar svake kuće ili stana jer svi članovi obitelji, pa i gosti, se rado zadržavaju u kuhinji. Obzirom na današnji ubrzani tempo života kuhinje nam svakako prije svega treba biti funkcionalne i praktične. Odlukom kupovine kuhinje po mjeri omogućili ste sebi veći odabir i mogućnost kombiniranja elemenata i njihovog rasporeda. Što znači da Vi prilagođavate svaki element (njegovu visinu, dubinu i širinu) svojim željama i prostoru. Iz čega proizlazi da Vaša kuhinja može biti ravna, kutna i sl. Pustite svojoj mašti i nama da radimo za Vas!

Uz veliku paletu boja i materijala svojim iskustvom i znanjem rado ćemo Vam pomoći i u odabiru što boljih i kvalitetnijih okova, vodilica, pantova. Isto tako možemo Vam pomoći i prilikom odabira kuhinjskih aparata-pećnice (samostojeće ili ugradbene), ploče za kuhanje, kuhinjske nape, hladnjaka, perilice posuđa, sudopera itd.

U ponudi imamo više vrsta-načina otvaranja fronti (vrata, ladica).Postoje nasadne ili ukopne ručke, gola profili, tip-on otvaranje i klasične. Naravno svaki od izbora postoji u više boja i obrada a mogu se plastificirati ili lakirati u željenu boju i teksturu.

Treba vam savjet oko odabira pločica ili možda boje za zid, nije problem pokušat ćemo zajedno s Vama riješiti svaku dilemu. A ako vam se više sviđaju staklene zidne obloge i takvu vrstu imamo u našoj ponudi. I naravno, omogućiti Vam da unaprijed vidite kako će Vaša kuhinja izgledati jer naša garancija i kvaliteta ste upravo Vi!

Pogledajte galeriju naših radova te nam se obratite sa vašim upitom.

Svaki upit rješavamo u što kraćem roku.

Izrada kuhinja po mjeri. Izrada kuhinja sa dostavom i ugradnjom Zagreb. kuhinje po mjeri.

zidni panel sa uzorkom drveta

Kuhinjski zidni paneli-obloge

Naši radovi

Staklene i drvene kuhinjske zidne obloge

Oblaganje zida u kuhinji sa staklenim i drvenim oblogama odlična je zamjena za keramičke pločice. Danas je nezaobilazni materijal u unutarnjem uređenju kuhinjskoga prostora. Ne samo što se lako održava nego nema spojeva (fuga) kao kod pločica i izvrsno uklapa u sve trendove dizajna.
Staklo se aplicira lijepljenjem neutralnim silikonima na kuhinjski zid što nam omogućava jednostavnu i brzu montažu. Izabrati možete veličinu i vrstu stakla koje može biti i kaljeno. Široka paleta boja ( 3000 boja po RAL i NCS paletama). A mogu biti i  razni motivi na staklu po Vašim željama i ukusima.
Estetski dojam koji dobivamo je fantastičan jer sami možete odabrati ovisno o vašem prostoru motiv za staklene kuhinjske zidne obloge. Održava se sa uobičajenim sredstvima za čišćenje stakla.
Ukoliko želite svoje staklene zidne obloge za kuhinju dodatno istaknuti može se ugraditi led rasvjeta koja će osvijetliti površinu na radnoj ploči.

Za sve ostale detalje oko odabira stakla i motiva slobodno nam se obratite. Stakla u boji koja mogu biti kaljena. Kaljena stakla lakirana sa motivima. Kaljena stakla sa digitalnim printom. Kuhinjska stakla za zid. Zaštitna kaljena stakla za kuhinje. Kuhinjska stakla otporna na toplinu i plin. Zidne kuhinjske obloge od stakla.