duboki viseći elementi

Izrada kuhinje po mjeri

Naši radovi

Izrada kuhinje po mjeri

Izrada kuhinje po mjeri-zašto? Zato što su danas kuhinje centar svake kuće ili stana jer svi članovi obitelji, pa i gosti, se rado zadržavaju u kuhinji. Obzirom na današnji ubrzani tempo života kuhinje nam svakako prije svega treba biti funkcionalne i praktične. Odlukom kupovine kuhinje po mjeri omogućili ste sebi veći odabir i mogućnost kombiniranja elemenata i njihovog rasporeda. Što znači da Vi prilagođavate svaki element (njegovu visinu, dubinu i širinu) svojim željama i prostoru. Iz čega proizlazi da Vaša kuhinja može biti ravna, kutna i sl. Pustite svojoj mašti i nama da radimo za Vas!

Uz veliku paletu boja i materijala svojim iskustvom i znanjem rado ćemo Vam pomoći i u odabiru što boljih i kvalitetnijih okova, vodilica, pantova. Isto tako možemo Vam pomoći i prilikom odabira kuhinjskih aparata-pećnice (samostojeće ili ugradbene), ploče za kuhanje, kuhinjske nape, hladnjaka, perilice posuđa, sudopera itd.

U ponudi imamo više vrsta-načina otvaranja fronti (vrata, ladica).Postoje nasadne ili ukopne ručke, gola profili, tip-on otvaranje i klasične. Naravno svaki od izbora postoji u više boja i obrada a mogu se plastificirati ili lakirati u željenu boju i teksturu.

Treba vam savjet oko odabira pločica ili možda boje za zid, nije problem pokušat ćemo zajedno s Vama riješiti svaku dilemu. A ako vam se više sviđaju staklene zidne obloge i takvu vrstu imamo u našoj ponudi. I naravno, omogućiti Vam da unaprijed vidite kako će Vaša kuhinja izgledati jer naša garancija i kvaliteta ste upravo Vi!

Pogledajte galeriju naših radova te nam se obratite sa vašim upitom.

Svaki upit rješavamo u što kraćem roku.

Izrada kuhinja po mjeri. Izrada kuhinja sa dostavom i ugradnjom Zagreb. kuhinje po mjeri.