klizna vrata od iverice

Ugradbeni ormari po mjeri

Naši radovi

Izrada ugradbenih ormara po mjeri

Ugradbeni ormari po mjeri s kliznim vratima prije svega imaju funkciju uštede prostora. Može biti napravljen od zida do zida i od poda do stropa. Takav tip ormara prije svega treba biti prilagođen Vama i Vašim potrebama i navikama, Vašem prostoru i ukusu.

Njegova zadaća je multifunkcionalna, jer uz Vaše želje u mogućnosti smo Vam ponuditi iskoristivost ormara do posljednjeg centimetra. Vi diktirate broj i razmak između polica, broj i visine vješalica, broj ladica i sl.
Vanjski izgled ugradbenog ormara može biti od iverala raznih boja, stakla (prozirnih ili u boji), lamistal (sigurnosno) staklo, dizajnerskih tapeta i nezaobilaznog ogledala.

Širokom paletom boja i dekora (preko 500-ak kom.) zaista svatko može pronaći željenu kombinaciju za izradu svojih ugradbenih ormara po mjeri. Tu je naravno i veliki izbor okova koji se ugrađuje kako bi zadovoljili sve vaše potrebe i želje.

Ako želite kvalitetno iskoristiti svoj prostor predviđen za ormar pogledajte našu galeriju slika ugradbenih ormara i obratite nam se sa povjerenjem. Ugradbeni ormari po mjeri, klizna vrata, ladice i police u ormarima. Cijevi za vješanje, garderobni lift. Ispune za klizna vrata. Staklena klizna vrata, klizna vrata sa ogledalom. Unutarnji raspored polica i ladica u ormarima. Izvlačne vješalice. Oplemenjeni iveral u mat jednobojnim i drvnim strukturama. Mdf medijapan acryl visoki sjaj, lacobel stakla za ugradbene ormare.