dječja soba krevet na kat

Izrada namještaja za dječje sobe

Naši radovi

Izrada namještaja za dječje sobe

Izrada namještaja za dječje sobe-zašto? Dječja soba je najveselija prostorija u kući ili stanu. Svatko za svoje dijete želi najbolje, pa tako kombiniranjem iz velikog izbora boja i materijala djetetu možete osigurati funkcionalan prostor. Ujedno i zabavan, moderan prostor za odrastanje, učenje i igru.

Kod izrade namještaja za dječje sobe savjetujemo da pripazite na sami raspored namještaja. Ovisno o veličini prostora i broju djece za koju je soba namijenjena, možemo prilagoditi veličinu ormara, kreveta, komode i sl.
Krevet može biti namijenjen za jedno dijete, krevet na kat i/ili krevet sa ladicom u koju je smješten dodatni krevet. (pogledajte primjere u našoj fotogaleriji).

Prema Vašim zahtjevima – prilagođavamo izgled ormara tako da zadovolji potrebu za spremanjem odjeće, igračaka, knjiga. A ujedno i da odiše osobnošću Vašeg djeteta što omogućuje da se dijete u svojoj sobi osjeća sigurno i rado boravi u njoj.

Koristeći kvalitetne okove i materijale koji se ugrađuju možete biti sigurni u dugogodišnjem korištenju i sigurnosti vašeg djeteta.

Svaki pojedini dio ugrađenog namještaja se dodatno osigurava kako ne bih došlo do prevrtanja prilikom korištenja.

Velikim izborom načina i vrsta ručkica možete izabrati model ugradnje koji vam se sviđa a da nisu oštrih bridova-kuteva. Jer ipak se dječica igraju i trčkaraju unutar sobe te kako ne bih došlo do ozljedica.

ormari po mjeri

Spavaće sobe po mjeri

Naši radovi

Namještaj po mjeri za spavaće sobe

Prilagodite je Vašim željama kako bi mogli mirno i dobro spavati. Najvažniji u spavaćoj sobi je krevet prema čijem dizajnu određujemo raspored, boju i veličinu ostalog namještaja za spavaće sobe.
Spavaća soba, soba za spavanje, odmor, opuštanje uz TV – zvuči prekrasno! Da bi Vaša spavaća soba bila takva i da bi Vas veselio boravak u istoj treba biti opremljena po Vašem ukusu bez obzira bio on tradicionalan, romantičan ili urban.

Sama uloga spavaće sobe i kreveta je da Vas opusti od napornog i stresnog dana, da Vam pruži osjećaj ugode i relaksacije kako bi se što bolje i kvalitetnije naspavali te probudili zadovoljni i poletno krenuli u novi dan.

Ugradbeni ormari su neizostavni dio namještaja za spavaće sobe koji nam omogućuju pohranu naše odjeće. Isto tako nam omogućuju odabir vlastitog rasporeda unutrašnjosti kako bi prilagodili sve potrebe.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite. Namještaj za spavaće sobe od oplemenjene iverice. Ugradbeni ormari po mjeri u spavaćim sobama. Izrada kreveta po mjeri u spavaćoj sobi. Komoda sa ladicama. Noćni ormarići za krevete. Podizni mehanizam za podnice krevete sa sandukom za posteljinu. Ladice sa spremištem ispod kreveta. Radni toaletni stol za šminkanje u spavaćoj sobi. Izrada ormara sa policama, ladicama, garderobni lift.

bračni krevet sa ladicama

Izrada kreveta za spavaće sobe po mjeri

Naši radovi

Izrada kreveta za spavaće sobe po mjeri

Krevet na kojem spavamo je najvažniji dio namještaja, jer osim estetike, mora svojim karakteristikama omogućiti ugodno i neometano spavanje.

Za izradu kreveta po mjeri, nudimo veliki izbor dekora – kao i debljina materijala (18, 25, 36 i 38 mm). Prema vašoj želji, uzglavlje kreveta može biti pravokutnog oblika ili krivolinijski obrađeno na cnc strojevima.

Nudimo mogućnost izrada ladica ispod kreveta, koje služe za odlaganje posteljine. Uz krevet neizostavni su noćni ormarići ili polica uz krevet. Zato je izrada kreveta po mjeri neophodna kod uređenja spavaćih soba.

Velikim izborom materijala i dekora zaista ne postoji krevet koji se ne može izraditi. Zato nam se slobodno obratite sa vašim upitom. Veliki izbor materijala za izradu kreveta po mjeri. Kreveti raznih dimenzija i vrsta. Kreveti sa ladicama na izvlačenje. Krevet sa spremištem za odlaganje i podiznim mehanizmom. Kreveti na kat sa dodatnom ladicom na izvlačenje. Kvalitetni kreveti po mjeri sa dostavom i ugradnjom na područje  cijele Hrvatske. Podnice za podizne krevete. Krevet po mjeri. Izrada namještaja po mjeri. Kreveti za dječje i spavaće sobe. Opremanje spavaćih soba namještajem po mjeri. Opremanje dječjih soba namještajem po mjeri, krevet i kreveti na kat. Izrada namještaja po mjeri nam omogućava veliki izbor kombiniranja boja. Debljine materijala, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica, ručica. I još mnogo drugih stvari što kod serijski izrađenog namještaja nije moguće.