Naši radovi

Izrada kreveta za spavaće sobe po mjeri

Krevet na kojem spavamo je najvažniji dio namještaja, jer osim estetike, mora svojim karakteristikama omogućiti ugodno i neometano spavanje.

Za izradu kreveta po mjeri, nudimo veliki izbor dekora – kao i debljina materijala (18, 25, 36 i 38 mm). Prema vašoj želji, uzglavlje kreveta može biti pravokutnog oblika ili krivolinijski obrađeno na cnc strojevima.

Nudimo mogućnost izrada ladica ispod kreveta, koje služe za odlaganje posteljine. Uz krevet neizostavni su noćni ormarići ili polica uz krevet. Zato je izrada kreveta po mjeri neophodna kod uređenja spavaćih soba.

Velikim izborom materijala i dekora zaista ne postoji krevet koji se ne može izraditi. Zato nam se slobodno obratite sa vašim upitom. Veliki izbor materijala za izradu kreveta po mjeri. Kreveti raznih dimenzija i vrsta. Kreveti sa ladicama na izvlačenje. Krevet sa spremištem za odlaganje i podiznim mehanizmom. Kreveti na kat sa dodatnom ladicom na izvlačenje. Kvalitetni kreveti po mjeri sa dostavom i ugradnjom na područje  cijele Hrvatske. Podnice za podizne krevete. Krevet po mjeri. Izrada namještaja po mjeri. Kreveti za dječje i spavaće sobe. Opremanje spavaćih soba namještajem po mjeri. Opremanje dječjih soba namještajem po mjeri, krevet i kreveti na kat. Izrada namještaja po mjeri nam omogućava veliki izbor kombiniranja boja. Debljine materijala, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica, ručica. I još mnogo drugih stvari što kod serijski izrađenog namještaja nije moguće.