duboki viseći elementi

Izrada kuhinje po mjeri

Naši radovi

Izrada kuhinje po mjeri

Izrada kuhinje po mjeri-zašto? Zato što su danas kuhinje centar svake kuće ili stana jer svi članovi obitelji, pa i gosti, se rado zadržavaju u kuhinji. Obzirom na današnji ubrzani tempo života kuhinje nam svakako prije svega treba biti funkcionalne i praktične. Odlukom kupovine kuhinje po mjeri omogućili ste sebi veći odabir i mogućnost kombiniranja elemenata i njihovog rasporeda. Što znači da Vi prilagođavate svaki element (njegovu visinu, dubinu i širinu) svojim željama i prostoru. Iz čega proizlazi da Vaša kuhinja može biti ravna, kutna i sl. Pustite svojoj mašti i nama da radimo za Vas!

Uz veliku paletu boja i materijala svojim iskustvom i znanjem rado ćemo Vam pomoći i u odabiru što boljih i kvalitetnijih okova, vodilica, pantova. Isto tako možemo Vam pomoći i prilikom odabira kuhinjskih aparata-pećnice (samostojeće ili ugradbene), ploče za kuhanje, kuhinjske nape, hladnjaka, perilice posuđa, sudopera itd.

U ponudi imamo više vrsta-načina otvaranja fronti (vrata, ladica).Postoje nasadne ili ukopne ručke, gola profili, tip-on otvaranje i klasične. Naravno svaki od izbora postoji u više boja i obrada a mogu se plastificirati ili lakirati u željenu boju i teksturu.

Treba vam savjet oko odabira pločica ili možda boje za zid, nije problem pokušat ćemo zajedno s Vama riješiti svaku dilemu. A ako vam se više sviđaju staklene zidne obloge i takvu vrstu imamo u našoj ponudi. I naravno, omogućiti Vam da unaprijed vidite kako će Vaša kuhinja izgledati jer naša garancija i kvaliteta ste upravo Vi!

Pogledajte galeriju naših radova te nam se obratite sa vašim upitom.

Svaki upit rješavamo u što kraćem roku.

Izrada kuhinja po mjeri. Izrada kuhinja sa dostavom i ugradnjom Zagreb. kuhinje po mjeri.

bračni krevet sa ladicama

Izrada kreveta za spavaće sobe po mjeri

Naši radovi

Izrada kreveta za spavaće sobe po mjeri

Krevet na kojem spavamo je najvažniji dio namještaja, jer osim estetike, mora svojim karakteristikama omogućiti ugodno i neometano spavanje.

Za izradu kreveta po mjeri, nudimo veliki izbor dekora – kao i debljina materijala (18, 25, 36 i 38 mm). Prema vašoj želji, uzglavlje kreveta može biti pravokutnog oblika ili krivolinijski obrađeno na cnc strojevima.

Nudimo mogućnost izrada ladica ispod kreveta, koje služe za odlaganje posteljine. Uz krevet neizostavni su noćni ormarići ili polica uz krevet. Zato je izrada kreveta po mjeri neophodna kod uređenja spavaćih soba.

Velikim izborom materijala i dekora zaista ne postoji krevet koji se ne može izraditi. Zato nam se slobodno obratite sa vašim upitom. Veliki izbor materijala za izradu kreveta po mjeri. Kreveti raznih dimenzija i vrsta. Kreveti sa ladicama na izvlačenje. Krevet sa spremištem za odlaganje i podiznim mehanizmom. Kreveti na kat sa dodatnom ladicom na izvlačenje. Kvalitetni kreveti po mjeri sa dostavom i ugradnjom na područje  cijele Hrvatske. Podnice za podizne krevete. Krevet po mjeri. Izrada namještaja po mjeri. Kreveti za dječje i spavaće sobe. Opremanje spavaćih soba namještajem po mjeri. Opremanje dječjih soba namještajem po mjeri, krevet i kreveti na kat. Izrada namještaja po mjeri nam omogućava veliki izbor kombiniranja boja. Debljine materijala, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica, ručica. I još mnogo drugih stvari što kod serijski izrađenog namještaja nije moguće.

ormar sa stepenicama

Ostali namještaj

Naši radovi – ostali namještaj

Izrada namještaja po mjeri je najkvalitetnije rješenje za Vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima. Velikim izborom vrste materijala, boja i prilagođenim dizajnom opremite Vaš dom upravo onako kako ste zamislili. Čineći ga funkcionalnim i lijepim. Cilj nam je dizajnirati namještaj po Vašim potrebama i zahtjevima. Kako bi se osiguralo da namještaj ne izgleda samo elegantno.

Nego i potpuno praktičan kako bi u njemu uživali dugi niz godina. Javite nam se i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri. Mi ćemo izraditi idejno rješenje i nacrt uvažavajući sve Vaše želje. Izrada namještaja po mjeri nam omogućava veliki izbor kombiniranja boja. Vrste rubnih traka, debljine materijala, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica, ručica. I još mnogo drugih stvari što kod serijski izrađenog namještaja nije moguće. Izrada ostali namještaj po mjeri. Dizajn i modni trendovi igraju važnu ulogu u proizvodnji namještaja te je zato inovacija, izvrsnost i kvaliteta temelj našeg tima.

Naš tim neprestano radi prema kupcima kako bi zadovoljili  njihove potrebe. Te nastojali pružiti najbolje usluge. Mi vjerujemo u razvoju trajnih odnosa s našim klijentima pružajući im vrhunske usluge i proizvode. Ostali namještaj po mjeri. Razni namještaj po narudžbi. Specijalni namještaj narudžba. Materijali za izradu kuhinje, komode, stolića, ugradbenih ormara sa kliznim vratima.