Naši radovi

Izrada uredskog namještaja

Ured prije svega mora biti svjež i prozračan kako bi se i Vi i Vaši klijenti osjećali ugodno kad uđete u njega. Nakon toga dolazi nezaobilazna funkcionalnost i iskoristivost prostora. Naš tim vam može pomoći sa svojim savjetom i iskustvom. Prema Vašim željama i potrebama pomoći ćemo Vam da Vaš prostor za rad bude funkcionalan i iskorišten. A na način koji će Vama najbolje odgovarati bez obzira želite li ga opremiti standardnim elementima ili ormarima.

Radni stol je glavna karika u Vašem uredu stoga Vam ga možemo izraditi po mjeri, a mogu biti ravni ili zaobljeni, te razne vrste ladičara sa ili bez zaključavanja i sl.

Da bi u svom uredu u potpunosti uživali možete ga ukrasiti i pokojim detaljem npr. policama, vitrinama, ostakljenim ormarima. Izbor je velik, a time sigurno možemo zadovoljiti potrebe bilo kojeg ureda pa i Vašeg. Tu nam pomaže veliki izbor materijala i dekora kojima možemo zadovoljite svačije ukuse.

Stoga nam se slobodno obratite za ne obavezujuću ponudu. Izrada uredskog namještaja po mjeri. Uredski konferencijski stolovi. Radni stolovi po mjeri, Komode sa ladicama, ormari sa policama za registratore, ormari za uredski pribor. Uredski mobilni elemenat sa ladicama. izrada uredskog namještaja po mjeri te željama klijenata i stranaka. Visina uredskog radnog stola sa nogama mora biti standardne visine od 75 cm. Uredski namještaj. uredski namještaj po mjeri.