Naši radovi

Izrada namještaja za kupaonice

Danas se u izgled kupaonice polaže puno više nego što se to činilo prije tako da i kupaonicu možete urediti u svom osebujnom stilu bez obzira radi li se o romantičnom, klasičnom ili modernom stilu.

Ormarići u kupaonici imaju namjenski prostor da zadovolji Vaše potrebe ali i da estetski podignu izgled kupaonice. Velikim izborom vrste i dekora materijala možemo zadovoljite svačije ukuse i potrebe.

Uz Vaše prijedloge i suradnju pomoći ćemo Vam da budete zadovoljni ne samo izgledom svoje kupaonice nego i brzinom te kvalitetom naše usluge.

Zajedno ćemo postići da Vaša kupaonica bude funkcionalna, praktična i lijepo uređena, da zasja potpuno novim sjajem uz nove zidne ili podne ormariće, police, ogledala i sl.

Danas ne samo da je mogućnost nego je i potreba na kupaonski namještaj ugraditi led rasvjetu koja nam je zaista i potrebna sa svakodnevno korištenje.

Obratite nam se sa punim povjerenjem. Namještaj za kupaonice je najkvalitetnije rješenje za opremanje kupaona. Koji može biti napravljen od pločastog ili lakiranog materijala. Materijal koji je vodo otporan i vlago otporan za kupaonice. Viseći elementi sa ladicama za nasadni i ugradbeni umivaonik. Namještaj za kupaonice. Namještaj po mjeri otporan na vlagu. Kupaonski blok. za umivaonik. Viseći elemenat sa ogledalom i led rasvjetom.