Naši radovi

Led rasvjeta u kuhinjama

Aluminijski led profili postoje ugradbeni i nadgradni te u više boja: bijela mat ili sjaj, crna mat ili sjaj i eluksirana-siva.

Za svaki led profil postoji i završni pokrov u mliječnoj i prozirnoj opciji te sa završnim kapicama.

Led profili mogu se lakirati u željenu boju što omogućuje veliki izbor boja. Isto tako mogu se led profili i plastificirati u više boja a i struktura površine. Postoji i više vrsta oblika ugradbenih profila a isto tako i nadgradnih.

Ugradnja led rasvjeta u kuhinjama omogućuje korisnost i funkcionalnost kao i energetsku učinkovitost. Sa takvom vrstom rasvjete postižemo peterostruku uštedu električne energije.

Praktična je za montažu, te ugradnja ne iziskuje nikakve veće zahvate. Ima daljinski upravljač sa mogućnošću podešavanja, odabira jačine svijetlosti i brzine izmjenjivanja boja.

Također postoji opcija paljenje na dodir-touch sa ugrađenim dimerom za pojačavanje ili smanjivanje jakosti osvjetljenja.

Jačinu i snagu led trake možete sami birati ovisno želite li hladniji ili topliji intezitet boje svojeg kuhinjskog radnog prostora.

Za sve dodatne informacije o vrstama i načinu ugradnje slobodno nas kontaktirate. Led profili za kuhinje, ugradnja led rasvjete u kuhinjskim elementima. Led trake za led rasvjetu u kuhinjama. Ugradbena led profili za kuhinje i kuhinjske elemente. Led rasvjeta u kuhinjama jačine 3.000, 4.500 i 6.000 K.