Naši radovi

Izrada namještaja za hodnik i predsoblja

Predsoblje (hodnik) – prva stanica našeg doma U pravilu najmanja prostorija u kući ali i prvo mjesto koje prilikom ulaska govori o našem domu.
Uređenje hodnika nam postavlja zahtjeve funkcionalnosti u malom prostoru, a da istovremeno i lijepo izgleda.

Budući da je predsoblje bitna prostorija ali i pretežno najmanja prostorija u kući ili stanu treba ga osmisliti tako da se namještaj savršeno uklopi u zadani prostor.

Zato su nam u hodnicima najekonomičniji ugradbeni ormari sa kliznim vratima koji pružaju obilje prostora za odlaganje uz minimum utrošenog prostora. Klizna vrata nam omogućuju ugradnju ogledala bez dodatne „potrošnje“ prostora.

Namještaj za hodnik i predsoblja daje nam maksimalnu funkcionalnost kombinacijama više elemenata, polica, vješalica, komoda, ugradbenih ormara, ogledala i sl. Ljepota, koja dolazi na kraju, postiže se također kombiniranjem-boja, vrsta materijala, raznim dekoracijama i sl. Namještaj za hodnik i predsoblja, izrada ugradbenoga ormara po mjeri  u hodniku. Ormari za hodnik po mjeri sa kliznim vratima. Paneli sa kukicama za vješanje. Izrada ormara po mjeri u hodniku. Ormar za hodnik i predsoblja. Najbolja rješenja za predsoblja. Moderni dizajn namještaja za hodnik. Opremanje i uređivanje hodnika sa namještajem izrađenog po mjeri. Otvorene po hodniku. police, komode, police za cipele, cipelari, prostor za cipele u ormaru.