dječja soba krevet na kat

Izrada namještaja za dječje sobe

Naši radovi

Izrada namještaja za dječje sobe

Izrada namještaja za dječje sobe-zašto? Dječja soba je najveselija prostorija u kući ili stanu. Svatko za svoje dijete želi najbolje, pa tako kombiniranjem iz velikog izbora boja i materijala djetetu možete osigurati funkcionalan prostor. Ujedno i zabavan, moderan prostor za odrastanje, učenje i igru.

Kod izrade namještaja za dječje sobe savjetujemo da pripazite na sami raspored namještaja. Ovisno o veličini prostora i broju djece za koju je soba namijenjena, možemo prilagoditi veličinu ormara, kreveta, komode i sl.
Krevet može biti namijenjen za jedno dijete, krevet na kat i/ili krevet sa ladicom u koju je smješten dodatni krevet. (pogledajte primjere u našoj fotogaleriji).

Prema Vašim zahtjevima – prilagođavamo izgled ormara tako da zadovolji potrebu za spremanjem odjeće, igračaka, knjiga. A ujedno i da odiše osobnošću Vašeg djeteta što omogućuje da se dijete u svojoj sobi osjeća sigurno i rado boravi u njoj.

Koristeći kvalitetne okove i materijale koji se ugrađuju možete biti sigurni u dugogodišnjem korištenju i sigurnosti vašeg djeteta.

Svaki pojedini dio ugrađenog namještaja se dodatno osigurava kako ne bih došlo do prevrtanja prilikom korištenja.

Velikim izborom načina i vrsta ručkica možete izabrati model ugradnje koji vam se sviđa a da nisu oštrih bridova-kuteva. Jer ipak se dječica igraju i trčkaraju unutar sobe te kako ne bih došlo do ozljedica.

moderni namještaj za dnevni boravak

Namještaj za dnevni boravak

Naši radovi

Izrada namještaja za dnevni boravak

Izrada modernog namještaja za dnevne boravke.

Izrada namještaja za dnevni boravak-zašto? Prostor u kojem se najviše družimo sa svojom obitelji i prijateljima je dnevna soba.

Kod osmišljavanja izgleda dnevne sobe svi tražimo ono “savršeno“ nešto. Stoga dnevnu sobu trebamo opremiti po potrebama i željama svih članova obitelji. Dnevnu sobu potrebno je usavršiti  detaljima koje će zadovoljiti i najoštrije oko.

Dnevna soba je soba koja ne trpi nakrcavanje namještajem. Ostavlja nam dovoljno prostora da u nju smjestimo sve komponente. A koje su nam potrebne za kvalitetnu zabavu s društvom ili jednostavno druženje uz šalicu cappucina sa prijateljima i obitelji.

Zato ako želite izraditi moderan a kvalitetan dio namještaja za dnevni boravak slobodno nam se obratite.

Pomoći ćemo Vam, svojim iskustvom i savjetom, da Vaša dnevna soba bude baš onakva kakvu ste oduvijek željeli i zamišljali. Ugrađujući provjerene proizvođače materijala i okova nudimo vam namještaj po mjeri za dugi niz godina.

Uz standardne TV komode koje mogu biti i viseće postavljanjem zidnih panela-ploha zaista možete ukrasiti vaš zid. A na kojima ujedno mogu biti ugrađeni televizori-monitori jer dobivate poleđinu velike nosivosti. Također na bilo kojem dijelu namještaja moguća je ugradnja led rasvjete za ambijentalno osvjetljenje.Idealno rješenje za opremanje. Izrada komoda, vitrina., stolića, zidnih panela, komodi sa ladicama, Blum ladice. Oplemenjeni iveral u mat dekorima, visoki sjaj, fino pet mat antifinger, acryl

klizna vrata od iverice

Ugradbeni ormari po mjeri

Naši radovi

Izrada ugradbenih ormara po mjeri

Ugradbeni ormari po mjeri s kliznim vratima prije svega imaju funkciju uštede prostora. Može biti napravljen od zida do zida i od poda do stropa. Takav tip ormara prije svega treba biti prilagođen Vama i Vašim potrebama i navikama, Vašem prostoru i ukusu.

Njegova zadaća je multifunkcionalna, jer uz Vaše želje u mogućnosti smo Vam ponuditi iskoristivost ormara do posljednjeg centimetra. Vi diktirate broj i razmak između polica, broj i visine vješalica, broj ladica i sl.
Vanjski izgled ugradbenog ormara može biti od iverala raznih boja, stakla (prozirnih ili u boji), lamistal (sigurnosno) staklo, dizajnerskih tapeta i nezaobilaznog ogledala.

Širokom paletom boja i dekora (preko 500-ak kom.) zaista svatko može pronaći željenu kombinaciju za izradu svojih ugradbenih ormara po mjeri. Tu je naravno i veliki izbor okova koji se ugrađuje kako bi zadovoljili sve vaše potrebe i želje.

Ako želite kvalitetno iskoristiti svoj prostor predviđen za ormar pogledajte našu galeriju slika ugradbenih ormara i obratite nam se sa povjerenjem. Ugradbeni ormari po mjeri, klizna vrata, ladice i police u ormarima. Cijevi za vješanje, garderobni lift. Ispune za klizna vrata. Staklena klizna vrata, klizna vrata sa ogledalom. Unutarnji raspored polica i ladica u ormarima. Izvlačne vješalice. Oplemenjeni iveral u mat jednobojnim i drvnim strukturama. Mdf medijapan acryl visoki sjaj, lacobel stakla za ugradbene ormare.

namještaj za hodnik po mjeri

Izrada namještaja za hodnik i predsoblja

Naši radovi

Izrada namještaja za hodnik i predsoblja

Predsoblje (hodnik) – prva stanica našeg doma U pravilu najmanja prostorija u kući ali i prvo mjesto koje prilikom ulaska govori o našem domu.
Uređenje hodnika nam postavlja zahtjeve funkcionalnosti u malom prostoru, a da istovremeno i lijepo izgleda.

Budući da je predsoblje bitna prostorija ali i pretežno najmanja prostorija u kući ili stanu treba ga osmisliti tako da se namještaj savršeno uklopi u zadani prostor.

Zato su nam u hodnicima najekonomičniji ugradbeni ormari sa kliznim vratima koji pružaju obilje prostora za odlaganje uz minimum utrošenog prostora. Klizna vrata nam omogućuju ugradnju ogledala bez dodatne „potrošnje“ prostora.

Namještaj za hodnik i predsoblja daje nam maksimalnu funkcionalnost kombinacijama više elemenata, polica, vješalica, komoda, ugradbenih ormara, ogledala i sl. Ljepota, koja dolazi na kraju, postiže se također kombiniranjem-boja, vrsta materijala, raznim dekoracijama i sl. Namještaj za hodnik i predsoblja, izrada ugradbenoga ormara po mjeri  u hodniku. Ormari za hodnik po mjeri sa kliznim vratima. Paneli sa kukicama za vješanje. Izrada ormara po mjeri u hodniku. Ormar za hodnik i predsoblja. Najbolja rješenja za predsoblja. Moderni dizajn namještaja za hodnik. Opremanje i uređivanje hodnika sa namještajem izrađenog po mjeri. Otvorene po hodniku. police, komode, police za cipele, cipelari, prostor za cipele u ormaru.

ormari po mjeri

Spavaće sobe po mjeri

Naši radovi

Namještaj po mjeri za spavaće sobe

Prilagodite je Vašim željama kako bi mogli mirno i dobro spavati. Najvažniji u spavaćoj sobi je krevet prema čijem dizajnu određujemo raspored, boju i veličinu ostalog namještaja za spavaće sobe.
Spavaća soba, soba za spavanje, odmor, opuštanje uz TV – zvuči prekrasno! Da bi Vaša spavaća soba bila takva i da bi Vas veselio boravak u istoj treba biti opremljena po Vašem ukusu bez obzira bio on tradicionalan, romantičan ili urban.

Sama uloga spavaće sobe i kreveta je da Vas opusti od napornog i stresnog dana, da Vam pruži osjećaj ugode i relaksacije kako bi se što bolje i kvalitetnije naspavali te probudili zadovoljni i poletno krenuli u novi dan.

Ugradbeni ormari su neizostavni dio namještaja za spavaće sobe koji nam omogućuju pohranu naše odjeće. Isto tako nam omogućuju odabir vlastitog rasporeda unutrašnjosti kako bi prilagodili sve potrebe.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite. Namještaj za spavaće sobe od oplemenjene iverice. Ugradbeni ormari po mjeri u spavaćim sobama. Izrada kreveta po mjeri u spavaćoj sobi. Komoda sa ladicama. Noćni ormarići za krevete. Podizni mehanizam za podnice krevete sa sandukom za posteljinu. Ladice sa spremištem ispod kreveta. Radni toaletni stol za šminkanje u spavaćoj sobi. Izrada ormara sa policama, ladicama, garderobni lift.

moderni viseći kupaonski ladičar

Kupaonski namještaj

Naši radovi

Izrada namještaja za kupaonice

Danas se u izgled kupaonice polaže puno više nego što se to činilo prije tako da i kupaonicu možete urediti u svom osebujnom stilu bez obzira radi li se o romantičnom, klasičnom ili modernom stilu.

Ormarići u kupaonici imaju namjenski prostor da zadovolji Vaše potrebe ali i da estetski podignu izgled kupaonice. Velikim izborom vrste i dekora materijala možemo zadovoljite svačije ukuse i potrebe.

Uz Vaše prijedloge i suradnju pomoći ćemo Vam da budete zadovoljni ne samo izgledom svoje kupaonice nego i brzinom te kvalitetom naše usluge.

Zajedno ćemo postići da Vaša kupaonica bude funkcionalna, praktična i lijepo uređena, da zasja potpuno novim sjajem uz nove zidne ili podne ormariće, police, ogledala i sl.

Danas ne samo da je mogućnost nego je i potreba na kupaonski namještaj ugraditi led rasvjetu koja nam je zaista i potrebna sa svakodnevno korištenje.

Obratite nam se sa punim povjerenjem. Namještaj za kupaonice je najkvalitetnije rješenje za opremanje kupaona. Koji može biti napravljen od pločastog ili lakiranog materijala. Materijal koji je vodo otporan i vlago otporan za kupaonice. Viseći elementi sa ladicama za nasadni i ugradbeni umivaonik. Namještaj za kupaonice. Namještaj po mjeri otporan na vlagu. Kupaonski blok. za umivaonik. Viseći elemenat sa ogledalom i led rasvjetom.
uredski namještaj po mjeri

Uredski namještaj

Naši radovi

Izrada uredskog namještaja

Ured prije svega mora biti svjež i prozračan kako bi se i Vi i Vaši klijenti osjećali ugodno kad uđete u njega. Nakon toga dolazi nezaobilazna funkcionalnost i iskoristivost prostora. Naš tim vam može pomoći sa svojim savjetom i iskustvom. Prema Vašim željama i potrebama pomoći ćemo Vam da Vaš prostor za rad bude funkcionalan i iskorišten. A na način koji će Vama najbolje odgovarati bez obzira želite li ga opremiti standardnim elementima ili ormarima.

Radni stol je glavna karika u Vašem uredu stoga Vam ga možemo izraditi po mjeri, a mogu biti ravni ili zaobljeni, te razne vrste ladičara sa ili bez zaključavanja i sl.

Da bi u svom uredu u potpunosti uživali možete ga ukrasiti i pokojim detaljem npr. policama, vitrinama, ostakljenim ormarima. Izbor je velik, a time sigurno možemo zadovoljiti potrebe bilo kojeg ureda pa i Vašeg. Tu nam pomaže veliki izbor materijala i dekora kojima možemo zadovoljite svačije ukuse.

Stoga nam se slobodno obratite za ne obavezujuću ponudu. Izrada uredskog namještaja po mjeri. Uredski konferencijski stolovi. Radni stolovi po mjeri, Komode sa ladicama, ormari sa policama za registratore, ormari za uredski pribor. Uredski mobilni elemenat sa ladicama. izrada uredskog namještaja po mjeri te željama klijenata i stranaka. Visina uredskog radnog stola sa nogama mora biti standardne visine od 75 cm. Uredski namještaj. uredski namještaj po mjeri.

ormar sa stepenicama

Ostali namještaj

Naši radovi – ostali namještaj

Izrada namještaja po mjeri je najkvalitetnije rješenje za Vaš prostor vodeći računa o njegovoj namjeni i mogućnostima. Velikim izborom vrste materijala, boja i prilagođenim dizajnom opremite Vaš dom upravo onako kako ste zamislili. Čineći ga funkcionalnim i lijepim. Cilj nam je dizajnirati namještaj po Vašim potrebama i zahtjevima. Kako bi se osiguralo da namještaj ne izgleda samo elegantno.

Nego i potpuno praktičan kako bi u njemu uživali dugi niz godina. Javite nam se i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri. Mi ćemo izraditi idejno rješenje i nacrt uvažavajući sve Vaše želje. Izrada namještaja po mjeri nam omogućava veliki izbor kombiniranja boja. Vrste rubnih traka, debljine materijala, odabira okova, rasporeda polica, vješalica, ladica, ručica. I još mnogo drugih stvari što kod serijski izrađenog namještaja nije moguće. Izrada ostali namještaj po mjeri. Dizajn i modni trendovi igraju važnu ulogu u proizvodnji namještaja te je zato inovacija, izvrsnost i kvaliteta temelj našeg tima.

Naš tim neprestano radi prema kupcima kako bi zadovoljili  njihove potrebe. Te nastojali pružiti najbolje usluge. Mi vjerujemo u razvoju trajnih odnosa s našim klijentima pružajući im vrhunske usluge i proizvode. Ostali namještaj po mjeri. Razni namještaj po narudžbi. Specijalni namještaj narudžba. Materijali za izradu kuhinje, komode, stolića, ugradbenih ormara sa kliznim vratima.